tag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post2983891262295224679..comments2023-11-05T12:52:43.105+01:00Comments on olive and flour: Miruna zapiekana pod śmietaną.micohttp://www.blogger.com/profile/03978984240468866404noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-49042041311219841412011-05-10T19:20:45.545+02:002011-05-10T19:20:45.545+02:00Przepis RE WE LA CYJ NY!!!
dzięki :)))Przepis RE WE LA CYJ NY!!!<br />dzięki :)))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-89640707588652024362010-06-19T20:34:18.512+02:002010-06-19T20:34:18.512+02:00Hej, zrobilem to jeszcze raz, lubie proste przepis...Hej, zrobilem to jeszcze raz, lubie proste przepisy, szczegolnie ryb.<br />Wyszlo lepiej, nawet niezle, pewnie zrobie nieraz bo to ciekawy smak jest, dzieki.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-64595946617869658832010-05-12T21:11:45.099+02:002010-05-12T21:11:45.099+02:00ps. już poprawiłem swój błąd. Raz jeszcze dzięki, ...ps. już poprawiłem swój błąd. Raz jeszcze dzięki, że zwróciłeś na to uwagę. :)micohttps://www.blogger.com/profile/03978984240468866404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-69512132485001996812010-05-12T21:09:22.552+02:002010-05-12T21:09:22.552+02:00Hej, początkujący kucharzu ;)
Pytanie nie jest dz...Hej, początkujący kucharzu ;) <br />Pytanie nie jest dziwne, a ja powinienem rzeczywiście zaznaczyć w przepisie, że naczynie powinno być bez pokrywki, czyli otwarte. <br /><br />Twoje wyszło wodniste, bo woda nie miała jak odparować i krążyła w naczyniu, więc sos również nie mógł się zrumienić, bo bardziej się ta potrawa ugotowała, niż upiekła. Przepraszam, że tego nie zaznaczyłem, mam nadzieję, ze nie zniechęciło Cię to do dalszych prób w kuchni. :) Powodzenia w nich [tych dalszych próbach znaczy się]. Gdybym jeszcze w czymś mógł pomóc, pisze koniecznie. :)micohttps://www.blogger.com/profile/03978984240468866404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-46969328862393737502010-05-12T19:34:25.064+02:002010-05-12T19:34:25.064+02:00Hej, jestem poczatkujacym kucharzem wiec moze to b...Hej, jestem poczatkujacym kucharzem wiec moze to byc dziwne pytanie, czy naczynie zaroodporne przykryc czy ma byc otwarte, tzn. wlozyc do piekarnika razem z pokrywka?<br /><br />Zrobilem to dzis, bardzo ciekawy smak, oryginalny, ale wydaje mi sie ze za wodniste troche to bylo (wlozylem przykryte), moze za krotko trzymalem - ponad 20 min., sos mial konsytencje serka homo ale sie raczej nie zrumienil.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-36514437128047258662009-03-24T23:20:00.000+01:002009-03-24T23:20:00.000+01:00mam nadzieję, że wyszła fajnie. :)mam nadzieję, że wyszła fajnie. :)micohttps://www.blogger.com/profile/03978984240468866404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-39527684582926524802009-03-22T12:43:00.000+01:002009-03-22T12:43:00.000+01:00Już przygotowałam i zaraz wkładam do piekarnika. C...Już przygotowałam i zaraz wkładam do piekarnika. Czuję, że będzie pyszne.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-44202876903904490622009-01-26T22:32:00.000+01:002009-01-26T22:32:00.000+01:00Mico brzmi i wygląda cudownie :)Mico brzmi i wygląda cudownie :)kasiaaaa24https://www.blogger.com/profile/10656970880141919313noreply@blogger.com