tag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post6524236144785641917..comments2023-11-05T12:52:43.105+01:00Comments on olive and flour: Francuskie bezy kawowe, czekoladowe, wiśniowemicohttp://www.blogger.com/profile/03978984240468866404noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-16769400211550247542009-03-20T23:45:00.000+01:002009-03-20T23:45:00.000+01:00Mafilko - krokodyl ewidentnie chce zguby nas wszys...Mafilko - krokodyl ewidentnie chce zguby nas wszystkich ;). Co do temperatury, to cóż - tak jak pisałem - ja piekę je na najmniejszym ogniu, z uchylonym piekarnikiem, a temperaturę podałem za M.Roux'em z jego przpisu na bezy, który opublikował w książce "jajka"<BR/><BR/>Krokodylu - oj, oj, oj - wstyd tak ludzi męczyć. <BR/><BR/>Olu - bardzo dziękuję, strasznie mi miło to słyszeć. <BR/><BR/>Majano - beziki zawsze są pyszne. w sumie piękne też. No, prawie.<BR/><BR/>Asiejko - jasne, proszę bardzo. Coś do tego? Kawę? kakao? <A HREF="http://oliveandflour.blogspot.com/2009/03/warstwowe-latte-latem.html" REL="nofollow">latte?</A><BR/><BR/>studentko - mniam,mniam, mniam!!! :)micohttps://www.blogger.com/profile/03978984240468866404noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-2273268966641874172009-03-20T16:59:00.000+01:002009-03-20T16:59:00.000+01:00mniam! beziki :) pysznosci :)mniam! beziki :) pysznosci :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-71335714017679644282009-03-20T16:48:00.000+01:002009-03-20T16:48:00.000+01:00ja najchętniej wybrałabymwersję kawową:-)ja najchętniej wybrałabym<BR/>wersję kawową:-)asiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-80672001618529038372009-03-20T16:02:00.000+01:002009-03-20T16:02:00.000+01:00Krokodylu... Ty chcesz mojej zguby? ;)Krokodylu... Ty chcesz mojej zguby? ;)Mafilkahttps://www.blogger.com/profile/15479548694566270351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-51127324808994118722009-03-20T15:34:00.000+01:002009-03-20T15:34:00.000+01:00Piękne, pyszne beziki! :))Piękne, pyszne beziki! :))Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-13262130688805200622009-03-20T15:13:00.000+01:002009-03-20T15:13:00.000+01:00Przepysznie tu u Ciebie! Bezy kawowe i czekoladowe...Przepysznie tu u Ciebie! Bezy kawowe i czekoladowe MUSZĘ zrobić :)<BR/>Bardzo mi się podoba ten blog.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-76724075189142192892009-03-20T14:52:00.000+01:002009-03-20T14:52:00.000+01:00Mafilko - Tak, moja tesciowa piecze je własnie w t...Mafilko - Tak, moja tesciowa piecze je własnie w takiej niskiej temp. Uwielbiam je. I doskonałe sa w takiej bombie - w szklanym naczyniu na dnie domowe bezy na nich bita śmietana wraz z mnóstwem różnych owoców. Schłodzone. Smakuje wyśmienicie.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4267050845239205102.post-87186202689593281202009-03-20T14:18:00.000+01:002009-03-20T14:18:00.000+01:00Hurrrraaa...! Nie mam ani jednego białka/jajka w d...Hurrrraaa...! Nie mam ani jednego białka/jajka w domu ;))<BR/>Uwielbiam bezy wszelakie i takie plaskacze do kawy też, i zaraz bym je robiła....<BR/>Czytałam gdzieś, że dobrze jest bezy piec w 50-80 stopniach, ale nie testowałam.Mafilkahttps://www.blogger.com/profile/15479548694566270351noreply@blogger.com