olive and flour

sobota, 7 lutego 2009

Desery

Świąteczne ciasteczka cieszyńskie

Herbaciane Ciasteczka

Chińska galaretka migdałowa

Kenijskie ciasteczka Mandazi

Odrywaniec cytrynowy wg mojej żony

Ciasteczka Cieszyńskie – orzechy lineckie.

Panna cotta na gruszce glazurowanej.

Suflety z brzoskwinią i ananasem.

Deser orzechowy na zimno.

Mini szarlotki na kruchym cieście.

Francuskie bezy kawowe, czekoladowe, wiśniowe

Deserowe babeczki z owocami.

Słodki pudding na ciepło z nadzieniem porzeczkowym

Tartinki ananasowe.

Gofry

Suflet cytrynowy na zimno.

Nugat orzechowy Pokrojony Doprawiony
mico
Udostępnij
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

O mnie

Moje zdjęcie
mico
Cieszyn, Poland
W kuchni: odpoczywam, relaksuje się, gwiżdżę, nucę, realizuję się, szukam kolejnego ujścia dla kreatywności, tworzę fajne rzeczy, przeceniam swoje możliwości, frustruję się, naprawdę się wkurzam, klnę, rzucam naczyniami!!! ...odpoczywam, relaksuję się...
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.